Onze opslagunits

Onze opslagunits bieden u alle ruimte voor uw eigen opslag. Of het nou gaat om uw winterbanden en tuinmeubilair of om het zakelijk stallen van uw overtollige voorraad en drukwerk. Wij bieden u alle ruimte.

U huurt de ruimte die u nodig heeft

Onze units kunnen al vanaf 7,5 m3 gehuurd worden. Het maakt dus niet uit hoeveel u wilt stallen. U bepaalt het helemaal zelf. Klik hier om uw benodigde ruimte direct te berekenen.

7 dagen per week toegankelijk van 6.00 – 22.00 uur

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, zijn wij buiten de gangbare werktijden ook voor u geopend. U kunt bij ons 7 dagen per week van 06.00 – 22.00 uur toegang krijgen tot uw eigen opslagunit.

Droog en verwarmd laden & lossen

Regent het pijpenstelen of staan de ijskristallen bij u op de ramen? Geen zorgen, want bij ons kunt u dan gelukkig droog en verwarmd laden en lossen. Dat is een mooie bijkomstigheid bij het verplaatsen van uw spullen.

24-uurs beveiliging

Voor de veiligheid van uw eigen opslag worden uw goederen 24 uur per dag streng bewaakt door erkende bewakers met camerabewaking. Alle units zijn tevens uitstekend voorzien van een eigen brandbeveiliging.

Uw spullen altijd droog en vochtvrij

Omdat u niet wilt dat uw veilig opgeslagen spullen aan te veel lucht en vocht wordt blootgesteld, zijn al onze units uitstekend geconditioneerd. Uw spullen staan bij ons altijd droog en vochtvrij.

Aparte afgesloten ruimtes

U kunt uw eigen opslagunit uiteraard zelf veilig afsluiten met een eigen slot en sleutel die u, bij het afsluiten van de huurovereenkomst, van ons krijgt.

Goede verlichting

Onze units zijn uiteraard goed verlicht, zodat u altijd alles goed kunt zien.